Räknefunktion på Matteboken.se – ett verktyg för djupare förståelse

Nu är nya Matteboken.se här!

Matteboken.se har blivit omdesignad och mobilanpassad. Men framförallt, sajten har blivit med en helt ny interaktiv räknefunktion!

Alla ska kunna få hjälp med matematik. Oavsett skola, ålder, kön, etnicitet och kunskapsnivå, är alla välkomna att studera matte med Mattecentrum. Den ideella föreningen har öppna räknestugor i över 24 städer i Sverige och på nätet kan man få gratis mattehjälp via Matteboken.se.

På Matteboken.se där finns allt man behöver för att höja sina kunskaper inom matematik. Där finns all teori och interaktiva övningsuppgifter. I forumet kan man diskutera de klurigaste matteproblemen.

I nio månader har vi arbetat med en ny version av Matteboken.se och nu är sajten äntligen klar. Det har varit ett roligt projekt där alla inblandade har varit oerhört engagerade! Tiden har gått väldigt snabbt, nya brillianta idéer och lösningar till webbplatsen har dykt upp regelbundet. Alla problem och kontigheter som har dykt upp har lösts genast  tack vare projektets underbara team.

Vi har arbetat med ett mobilanpassat nytt utseende för sajten. Med den nya interaktiva räknefunktionen kan man kan göra övningsuppgifter och direkt få veta om man har svarat rätt eller fel. Samtidigt har vi på Mattecentrum även förbättrat innehåll på sajten, skrivit nya texter, filmat nya videolektioner. Nu är antalet videolektioner över 800 st.

Ni kan alltid räkna med oss på Matteboken.se!

Projektet drivs av Mattecentrum.